onsdag 26. mai 2010

Palestinaekstremister og Eurovision Song Contest

Jeg har aldri blitt særlig engasjert av Melodi Grand Prix og Eurovison Song Contest, men 2010 skulle vise seg å bli året hvor det forandret seg.

Palestinakomiteen har meldt ifra om at de kommer til å demonstrere mot Israel og sangeren Harel Skaat, hele denne uken. Man har jo tidligere mistenkt en viss politisk innflytelse ved visse avstemningsresultater i denne konkurransen, men Palestinakomiteen tar det hele frem i lyset og kjører på med sin politiske propaganda. De ønsker at Skaat og den israelske delegasjonen skal føle seg uvelkomne i Norge og aller helst at Israel skal nektes å fremføre bidraget i år. Palestinaekstremistene skal stå utenfor Telenor Arena og dele ut flygeblader med et palestinsk flagg på den ene siden. Håpet er at folk skal holde opp dette flagget når Skaat synger.

At Israel er omgitt av bandittstater som vil jage jødene på havet og ikke anerkjenner Israels eksistens*, er ikke noe som Palestinakomiteen vektlegger i sin argumentasjon i forhold Israel. Da ville jo ikke så mange lyttet til propagandaen deres. Jeg er sannelig ikke sikker på at noen andre land ville klart å fremstå like sivilisert og "elegant" som Israel i sitt millitære forsvar og krigføring, i en tilsvarende ekstrem situasjon.
Palestinakomiteen omfavner altså krefter i midtøsten som fremmer ekstremt jødehat og ikke anerkjenner staten Israels eksistens. Israel anerkjenner sine naboers eksistens og ønsker sågar et godt forhold til dem. De arabiske landene som omgir Israel har hver for seg en liste over menneskerettighetsbrudd og uhyrligheter som er så lang som et vondt år. Israel er et demokrati, med sine feil og mangler selvsagt. Men endog et demokrati med en fri presse og hvor folk kan leve fritt, uavhengig av sin religiøse tro, politiske oppfatning og seksuelle orientering.

Men det er altså Israel som er den store syndebukken i verden og Harel Skaat er denne djevelske statens apostel. Denne jøden må jages hjem! Eller? Israel er jo ikke anerkjent av Palestinakomiteen og deres likesinnede, så han bør vel egentlig bare jages på sjøen sammen med de andre jødene?

Nei, Palestinakomiteen og deres likesinnede er kviser på samfunnets rumpe. Det er som regel krefter langt ute på venstresiden, totalitære i holdningene og fiendtlig innstilt til vår viktige judeokristne arv og det eneste fungerende politiske system: kapitalismen. De er parasitter som kan få samfunnet til å råtne fra innsiden, med de ideologier de forfekter. De hater hele vår samfunnsoppbygning og de fremelsker innflytelse fra samfunnsfiende nummer én i vesten: islam. Jeg må skynde meg å tilføye at jeg ikke oppfordrer til hat mot den enkelte muslim. Jeg forsøker alltid å møte mennesker som individer i min hverdag.

Så tilbake til Eurovision Song Contest. Israel får i år min første stemme noensinne i denne konkurransen og jeg håper de vinner. Så kan vi spytte på Palestinakomiteen. Billedlig talt, selvsagt. Man er jo et sivilisert menneske, i motsetning til enkelte andre. Heldigvis er Harel Skaat en fantastisk sanger med en innlevelse og sjel som Didrik Solli-Tangen bare kan drømme om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar